Chillax
2009. július 14. írta: MedveMenniAmerika

Chillax


Mivel megjött a 14-es méretű (49 érted?, 49!) Converse csukám, így 14 éves amerikai iskolás fiúnak öltözve munkába indultam. A Clinton Square-en áthaladva a hétvégi Blues Festival nyomait takarították el. Jó kis muri volt, bár a koncertek alatt az első 4-5 sor kempingszékekből volt, de azért megvolt a hangulat. Ropta a rocker, ropta a biker, ropta a hétvégi motoros (RUBs - tanuljuk ma ezt is meg: Rich Urban Bikers), ropta minden korosztály 10-től 70-ig. Mivel mindenhol találok ismerőst, így nemsokára már a színpad mögött diszkutáltuk a dobos kollégával, hogy Zildjian, vagy Sabian, de arra a nevezőre jutottunk, hogy Budweiser.
És már szaladt is fel, hogy 8 tagú zenekarával és a képen (alig) látható, gyönyörű hangú énekesnővel a bőrökbe csapjon.
A fesztivál Emcee-je (tényleg így írták) Dan Aykroyd volt,

Aki színpadi mackóságban még mindig utolérhetetlen. Íme a szombati produkció:


A bejegyzés trackback címe:

https://medvemenniamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr297129979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyubo 2009.07.14. 22:28:31

Köszönet az ujjakért :D

Viktor 2009.07.16. 08:22:44

Szia Ádi! Nagyon jó kis blogot nyitottál. :) Igazán jól érezheted magad, vissza ne gyere! :) Viszont lehetne kérni egy tudományos rovatot is? Mert tökjó olvasni hogyan válsz hüjeamerikaivá ;D de vicces tudományos történetek petricsészéből kimászó baktériumokról (ilyesmi nem?) is érdekes lehet néhányunk számára. Meg amúgy sem tudjuk mit csinálsz egyáltalán.

nyubo 2009.07.24. 09:43:10

Bár ízlések és pofonok, de csak így tovább Ádám, szerintem pont jó ez a blog, így ahogy van. Pont arról szól, amiről kell.
S gondolom titoktartás is köt, s odakint nem az van, mint itt. Szóval "amerikaiasodj", írj, mert jó olvasni...
süti beállítások módosítása